7.06.2007 г., 10:18 ч.

* * * 

  Поезия
478 0 0
Няма те сега...
мисля си с тъга.
"За мен мислиш ли си ти,
за мен ли са твоите мечти?
Защо не го показваш
и правилата стриктно спазваш?
Или не искаш пак да ме нараниш,
като кажеш, че не за мен шептиш,
че не за мен е твоето сърце,
че не ти си моето момче...
Но ако е така, просто ми кажи,
вместо да се лутам в своите мечти.
А ако ме обичаш, ми покажи,
че само за мен си ти!
Защото, честно, не мога да разбера,
дали да живея или без теб да умра!"

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??