2.06.2018 г., 13:09 ч.

12 клас 

  Поезия
865 0 1

Звънецът изби за пореден път, 
но за нас беше за последно,
от днес поемаме на дълъг път –
непознат за нас.

 

Ще има трудности и пречки, 
ще има радост и усмивки,
поемаме по пътя на живота 
и разделяме се с училищните порти! 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления! Мечтай и дано изпълниш мечтите си! Радвай се на младостта и любовта!
Предложения
: ??:??