21.08.2018 г., 14:34 ч.

... 

  Поезия » Философска
299 0 1

Потапям се във теб, море –

последен опит да запазя отпечатък.

Покрий ме цялата с пенести вълни

и нежност като тях очаквана.

 

Сбогувам се със теб, море -

последен опит да те преживея.

В дълбокото да виждам светове,

прозрачна като тях, да се разкрия.

 

Разтварям се във теб, море –

през миглите ми мокри преминава ято.

И няма как тъгата да го спре,

тъй както няма вечно лято.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??