Живеем изнервено - от нищото и всичкото.
От многото проблеми забравяме огнището.
Как да го разжарим - изтляло е отдавна.
Дървата са сурови, обич тук ни трябва!
А тя къде е, Господи? - забравихме я в пътя.
Как да я намерим, щом и тя се лута.
На криеница с нея играем отдавна.
Диоген го няма, свещ ли пак ни трябва!?
© Стойна Стоянова Всички права запазени
Харесва ми!