Nov 26, 2008, 7:12 PM

* * * 

  Poetry » Other
689 0 5

 

 

Живеем изнервено - от нищото и всичкото.

От многото проблеми забравяме огнището.

Как да го разжарим - изтляло е отдавна.

Дървата са сурови, обич тук ни трябва!

А тя къде е, Господи? - забравихме я в пътя.

Как да я намерим, щом и тя се лута.

На криеница с нея  играем отдавна.

Диоген го няма, свещ ли пак ни трябва!?

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??