6.03.2007 г., 15:09 ч.

15 минути 

  Поезия
904 1 4
15 минути ти давам да звъннеш, 15 минути света да обърнеш, 15 минути да ми кажеш "обичам", 15 минути и... в тебе се вричам, 15 минути да поема завоя, 15 минути да не съм вече твоя, 15 минути, но не! Твърде малко. 15 минути, ах колко съм жалка. След 15 минути животът ще свърши, след 15 минути не ще се ти върнеш. За 15 минути пропиляхме години, за 15 минути всичко свърши, прости ми! 15 минути - това бе за нас, че тези минути се превърнаха в час!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??