30.11.2017 г., 18:59 ч.  

... 

  Поезия » Друга
837 1 2

 

 

 

 

Не искам подаръци от непознати,
купени набързо и защото...
И усмивки не искам наготово-
дъвки разтегнати под моето стъпало.

 

Не искам нощта,
да ми връща съня.
И от изгрева не искам
блясъкът в очите си.

 

Искам вятърът да те върне!
Да чукнеш пак по онази врата!
Аз да съм много беден,
а ти да си Любовта.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NMy1dLEZDcw

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??