18.06.2008 г., 22:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
844 0 2
Гледаш ме
Гледаш ме и си мечтаеш
ти за моите ръце.
Гледаш и дори не знаеш
колко мъка крие моето сърце.
С времето изгубих вяра
аз във мъжките сълзи.
С времето не се предавах,
но намразих тези две очи.
Пълни бяха те с лъжи,
на които аз повярвах.
Пълни с приказви мечти,
мразя, че така се доверявах.
И отиде си от мене той,
без да каже Сбогом
Срути се животът мой,
но да дишам още мога.
И не спираш да ме гледаш и да си мечтаеш
ти за моите ръце.
Ала няма как да те обича човек с погубено сърце! 

© Радостина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога дори само това, че някой мечтае за точно твоите ръце...може да е достатъчно да съживи погубеното ти сърце.
  • Съвършена истина!!!Но някой ден ще преоткриеш своето сърце!!!Ище се съживи!!!Поздравче!!!
Предложения
: ??:??