Синьото се счупи.
Бяло,
чаршаф за смъртник.
Онемях от жажда.
Заприличах на айсберг.
От порите на кожата ми
поникна лунно цвете.
Дъга след дъжд роди.
Как се рисува вик,
как се докосва звезда,
как се целува луната?
Кой ще повярва в лъжата,
че летим като птиците?
© Атанас Ганев Всички права запазени
а как се докосват...
не питай....