15.07.2008 г., 21:16 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
428 0 0

Аз живея в мой свят,

(с мои закони).

Що ли ме слушате мене

(много балони)?

Как ли разбрахте за грешката

(тя е погрешна)?

Тъй ще говоря без думи

(те са без мене).

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??