18.05.2020 г., 0:54 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
574 0 0

 От стаята си наблюдавам. 

 Отвън пак вали!

 Поредна дъждовна вечер...

 От стаята си наблюдавам,

 отвън е отново тъмнина!

 Дъждовна вечер...

 капките дъжд някак си

 предупредително чукат по стъклата!

 Сама съм и някак си е

 необичайно...

 Нали?!

 Теб те няма, а 

 аз съм будна... 

 и все така продължавам 

 да те чакам, за да 

 те прегърна! 

 Със шепота познат... 

 Обичам те! 

 

© Симона Хаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??