6.12.2008 г., 22:27 ч.

* * * 

  Поезия
483 0 1


Стъпка по стъпка катериме бавно,

стълба, която уж води нагоре,

крачка по крачка вървиме надолу,

мразим се диво и спорим.

Кой колко и как е обичал,

как с думи красиви  греха е обличал.

Някак си искаме да съизмерим

 думи, задъхано сричани,

ала безмислено, гадно и тъпо,

презрително,  вредно и неетично,

задраскваме всичко и го отричаме -

за БИВШИТЕ е типично.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??