8.08.2023 г., 8:16 ч.

*** 

  Поезия » Хумористична
141 2 3

Виж, за кастата избрана
спорт измислили били.
Удряй задника в тавана,
даже да те заболи.

Ако нисък ти е скока,
нищо де, не се вини.
Просто ти целта висока
с достижима замени.

Ако много заболи те,
ти треньор си наеми,
той по начин любопитен,
бързо ще те приземи.

Спортът казват – удължава
и живота. Провери!
Може някой ден и слава
да добиеш ти дори.

 

https://youtu.be/zU5hcK8Qjlg

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??