16.11.2018 г., 10:01 ч.

... 

  Поезия » Философска
335 0 0

Смути ме този неочакван лед -

по правило не бива да е тука.

Снежец ефирен в есенния ден

пътеката е скрил. Останах глуха

за новия сезон, за ромоленето

на капките приспивни на а дъжда.

Разперени единствено  ръцете

 на "въртолет" помагат да вървя.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??