15.08.2012 г., 10:36 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
329 0 0

Лъчите се гонят примамливо,

                             усмивката се прокрадва загадъчно,

                             колко дълго си очаквал,

                              колко дълго просто не си знаел,

а искал си нещо друго теб да разбере...

Лъчите просто те стоплят,

усмивката е просто от любов

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??