11.02.2009 г., 18:06 ч.

2 = 1 

  Поезия » Любовна
781 0 24
**
Две хапки хляб,

и малко сол от снощната вечеря.
Вода две глътки,
зрънце топлота.
Два метра само горски мъх -
да си стъкмим постеля.
Две шепи време -
да съм ти жена.

**
На босо две души,
и голото доверие.
Две думи -
за да си ги разменим.
Очи, в които да се губя,
за да се намеря.
И още път.
(Дано да е един!)

http://www.youtube.com/watch?v=tPVma6OApEg




© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??