15.06.2019 г., 20:20 ч.

20.06.2014 

  Поезия » Пейзажна
177 1 0

20.06.2014

 

Непрестанно и гръмовно

днес Морето се гневѝ

и разбива монотонно

белогривести вълнѝ...

 

Някъде от необята

идват те до този бряг,

после тръгват си обратно-

просто за да дойдат пак,

 

че дори и полетели

те със вихър поривист,

и в Безкраят подлудели,

помнят този бряг скалист...

 

... Монотонно и гръмовно

някак си морето днес:

е красиво ( безусловно!)

разгневено, но с финес!...

 

 

Средиземно море,

Италия

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??