30.09.2009 г., 19:59 ч.

2009-та 

  Поезия » Пародии
917 0 2

 

 Годината е 2009-та. Събитията се случват на планетата Земя и по-точно в България...

 

 

Без пари се скитам и търся работа,

получавaм само обещания.

Търся тайната на успеха,

но намирам само стреса.

 

На кой му пука за таз държава,

краде се яко и нищо няма.

Без връзки тук не става,

и питам се - Дали да остана?

 

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??