19.11.2008 г., 12:30 ч.

2012 

  Поезия » Друга
692 0 1

2012

2012 - това е датата която ще ви смая
това е числото на края
казват апокалипсисът е тогава
или пък армагедон се задава
вярно има много предсказания
както и различни предания
че това е съдбовната година
която и нас не ще подмине
в календара на маите е написано
че изчезването на хората от земята за тогава е орисано
от Библията може да се прочете
че тогава е края за всеки мъж жена дете
но дали всъщност е така
се чуди всеки на мига
нострадамус би се обидил
ако разбере за съмненията спрямо това което е предвидил
може би това е завършекът който се очаква
но може би не смъртта ще ни причаква
вероятно това не е краят а началото
на новото поколение хора - онова узрялото
дето ще е на по-високо интелектуално ниво
и за него ще се пише ново четиво
това ще са хора с по-големи сърца
по-добри от преди от сега абе от всякога
но никoй не знае какво се крие
зад датата която в мъгла се вие
остава ни само да чакаме
и със зъби да тракаме
защото както се знае
няма значение кой какво желае
само времето ще покаже какво ще се случи
и дали happy end ще се получи

© Владислав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??