3.10.2008 г., 10:05 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
521 0 6
По тротоарните квадрати
кестени подритва вятърът.
Есента играе "Дама".

+  +  +

На алеята в парка -
"Мис Есенно листо" -
побеждава акацията.

+  +  +

Гроздето се изплези на слънчогледа:
"Слънцето е в мен,
а ти само го отразяваш".

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??