Oct 3, 2008, 10:05 AM

* * * 

  Poetry » East forms
523 0 6
По тротоарните квадрати
кестени подритва вятърът.
Есента играе "Дама".

+  +  +

На алеята в парка -
"Мис Есенно листо" -
побеждава акацията.

+  +  +

Гроздето се изплези на слънчогледа:
"Слънцето е в мен,
а ти само го отразяваш".

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??