12.12.2015 г., 14:08 ч.

* * * 

  Поезия
228 0 2

Тези твои очи -

красиви, невинни -

гледат някак встрани!

Нещо ги мъчи!

 

Тези твои коси -

дълги, естествено руси -

вятърът им шепти думи любовни!

Душата  трепти от огнища духовни.

 

Тези алени устни -

стиснати зад зъби, отпусни!

Нека слънцето ги целува.

Ден и нощ  ги сънува.

 

Гонят босите нозе

самодиви от призначни нощи.

В дните самотата гризе

отломки от жадувани срещи.

 

Дните пак са горещи.

Вместо очи - две свещи!

Съгреши!

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??