14.06.2008 г., 16:46 ч.

* * * 

  Поезия
415 0 3
Безумно те обичам.
Отдалече си личи.
Към тебе винаги ще тичам
и накрая на света да си.

Ти открадна ми сърцето,
в мен събуди любовта.
Бих преплувала морето,
бих откраднала звезда.

Трепет, обич, нежност,
сещам още на мига,
щом до мене ти застанеш
и ме хванеш за ръка.

Искам силно да извикам,
на хората да изкрещя,
колко радвам се щом знам,
че те има на света.

Винаги, когато ме повикаш,
от щастие със птиците летя.
Винаги, когато ме целуваш,
на крилете съм на вятъра.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??