3.08.2013 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
463 0 4

Разплете облак свойта мрежа

и розов залез се показа -

деня, за да изпрати.

 

***

Криле сме аз и ти на птица,

но тя да полети не може - 

посоките ни са различни...

 

***

От мен откъсваш всеки ден.

Крадеш ми лятото в душата -

оставяш ме сред зима...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??