Разплете облак свойта мрежа
и розов залез се показа -
деня, за да изпрати.
***
Криле сме аз и ти на птица,
но тя да полети не може -
посоките ни са различни...
***
От мен откъсваш всеки ден.
Крадеш ми лятото в душата -
оставяш ме сред зима...
© Теодора Петрова All rights reserved.