24.05.2017 г., 16:10 ч.

24 май 

  Поезия » Друга
572 0 0

На този свят празник,

радвам се,че съм с вас.

На този свят празник,

в тоя хубав час.

 

Да прославим нашите велики братя,

Методий и Кирил.

Да прославим нашите велики братя,

с поздрав мил.

 

Днес ден голям е,

славен и велик.

Днес ден голям е,

ден на всеки ученик.

 

Нека да запазим в нашите сърца,

този хубав миг.

Нека да запазим в нашите сърца,

този ден велик.

 

© Белослава Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??