21.09.2011 г., 13:48 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
518 0 0

                    

                             "Мисли" на съвременен политик

 


  ЩОМ  ПО  РАДИОТО  ЧУЯ  ДА  ГОВОРЯТ
   САМО  ХУБАВИ  ЗА  МЕН  НЕЩА,
   ИЛИ  ПО  TV  И  В  ПРЕСАТА  ДА  СПОРЯТ
   В  МОЯ  ПОЛЗА,  БЕЗ  ДА  ЩА,

           СЕ  ЧУВСТВАМ  НЯКАК  ПОВЕЧЕ  ПОРАСНАЛ,
           МАКАР  ЧЕ  ЗНАМ  НИЩОЖНИЯ  СИ  РЪСТ,
           И  ИСКАМ  ВСЕ ТАКА  ДА  БЪДА  ВЛАСТВАЩ,
           И  ВИНАГИ  ТАКА  ДА  БЪДА  СОЧЕН  С  ПРЪСТ.

   ДЪРДОРЯТ,  НЕГОДУВАТ  ЗЛОЕЗИЧНИТЕ,
   ЧЕ  ВЕЧЕ  ЦЯЛИЯТ  НАРОД  ВЕСДЕН  ГЛАДУВАЛ ,
   НЕ  ВЯРВАМ  НА  СТРАДАНИЯ  ОТ  БЕЗПАРИЧИЕ,
   ЩОМ  СЪДЕЙКИ  ПО   МЕНЕ,   ТОЙ  ПИРУВА .

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??