1.10.2010 г., 15:07 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
530 0 1

 

Откраднах сутрешни лъчи

и се надявам, не ми се сърди слънцето.

Безсрамно, оставих сто мъгли

и поисках за мене само утрото.

 

Откраднах цветовете на дъгата,

в замяна подарих ù сивота.

Тя тъжно избледня и се разплака,

но ще ù ги върна, обещавам.

 

 

Някои ме наричат егоист.

Аз се наричам просто зима.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??