19.10.2019 г., 7:47 ч.

27.07;18.10.2019 

  Поезия » Друга
466 1 1

Аз ще поборавя малко с думи,
ти преброи моите пеперуди
Тютюн, филтър, листче ти подавам,
сърцето ти от години обладавам.

 

Искам да заспивам гушната в теб.
Искам да се будя и да срещам твоя поглед.
Мамка му, обичам те, разбери ме беб.
Не мога да продължа, защото без теб няма напред.

 

Кашлица и кока-кола с лед как ти се струва ?
Трагедия - в това няма заблуда.
Изчакай ме, да се насладя на питието с лед
и ще ти кажа как се насладих на теб.

 

"Звънни ми.." започна той,
"за една цигара време, к`во ще те сбърка ?"
Знае за поредния ми запой
скъпи, вече няколко живота ми обърка.

 

Ще изпиша всички тези бели листа,
ще изпуша тежка цигара.., още една.
Искам да усетиш моята душа - 
потънала в забрава и тъга.

 

Обичам те сега, тук, ще го правя дори и след края, 
защото ме вдигна, когато бях паднала и пияна,
и никой друг не го забеляза.
Бягам.., уж се скрих.. отварям очи..в твоите обятия. 

© Без Име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??