19.09.2008 г., 7:33 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
460 0 0

Твоето отхвърляне,

твоят поглед апатичен

бавно ме убива.

Започваш от дробовете,

пронизваш ги,

с всяка твоя дума спираш моя дъх,

продължаваш през крехкото сърце,

което тупти за теб и твоята невъзможна любов,

после през мозъка,

караш ме да върша глупости,

неприсъщи за мен.

Докарваш ме до лудост,

не мога да дишам,

не мога да мисля,

май те обичам...

© Селинджър Хуук Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??