13.09.2017 г., 7:17 ч.

* * * 

  Поезия » Свободен стих, Друга
638 1 3

Ти си всичко... останалото,
останалото съм аз –
твоя сянка,
образ в огледало.
Не си отивай.
Цветята са за теб,
знам, нямат край
моите закъснения,
твоето очакване,
сезоните,
дните, дългите
нощите, празните,
времето не чака,
безконтролно тече,
изплъзват се часовете.
Не си отивай... мое лято.

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??