3.06.2009 г., 17:21 ч.

*** 

  Поезия
430 0 0

Какво да правя със живота си?

Отвсякъде отритнат и презрян.

Защо и аз не мога като другите

да живея като във роман?

 

Обърна ли глава назад,

аз виждам - пътят ми със тръни е постлан.

Каква орисница ме е орисала?

На коя душа изплащам тежък дан?

 

Старая се с усмивка да посрещам ударите,

но, повярвайте ми, много трудно е това.

Сега изплаквам тук сърцето си,

дано да ми олекне от това.

 

п.п.  Моля за извинение за това стихотворение,

 знам, че много хора са така, но...

 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??