7.11.2012 г., 22:36 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
375 0 0

 

 

Към теб

на абордаж

се втурнах.

 

Дори за миг

не се замислих.

 

Смъртта

на всички ни

е спътник.

 

Ала живот

при тебе търсех...

 

 

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??