3.03.2012 г., 20:49 ч.

3 март 

  Поезия » Гражданска
808 2 1

3 март

 

3 март- ден на героична прослава,

нека никога не обричаме миналото си на забрава,

родолюбието е обичлив пламък,

храбростта кънти като мощен звук във всеки камък,

патриотизмът не е клише, а  дар свише,

гордите ни прадеди за нас умряха,

свободата ни те достойно изживяха,

изваждайки раклата на миналото,

ние възстановяваме тяхната саможертва,

и произнасяме почти за вярност към родината клетва,

нека предадем и за поколенията отечествения завет,

да си спомняме за бойните им подвизи безчет!

 

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нередактиран текст. Не схващам съвсем принципа на удебеления шрифт.
Предложения
: ??:??