3.05.2014 г., 2:29 ч.

3-ти март 

  Поезия » Оди и поеми
575 0 0

Народе, що празнуваш?

Тия дето кръв са дали за свобода,

днеска в гроба се обръщат!

Пред душманите глава склонил си,

а по празниците патриот си!

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??