May 3, 2014, 2:29 AM

3-ти март 

  Poetry » Odys and poems
623 0 0

Народе, що празнуваш?

Тия дето кръв са дали за свобода,

днеска в гроба се обръщат!

Пред душманите глава склонил си,

а по празниците патриот си!

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??