8.08.2010 г., 8:08 ч.

* * * 

  Поезия
405 0 1

Кой е най-важен

              в играта на шах?

Царицата, конят

                            и царят.

 

Загубиш ли тях,

              с пешките

как да я караш?

 

Но и дребната пешка

             те докарва до мат.

Другото –

               за какво ти остава?!

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??