Aug 8, 2010, 8:08 AM

* * * 

  Poetry
404 0 1

Кой е най-важен

              в играта на шах?

Царицата, конят

                            и царят.

 

Загубиш ли тях,

              с пешките

как да я караш?

 

Но и дребната пешка

             те докарва до мат.

Другото –

               за какво ти остава?!

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??