5.01.2017 г., 18:00 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
406 5 8

 

Не знам, Любов, какъв ще е сюжета.
Чертая по дланта си ден по ден.
Не слушам ни съвети, ни клишета.
На мен ми стига просто да си с мен.
Имунизирах се срещу тъги.
Две думи топлят утрините зимни.
Аз вярвам на очите ти добри!
Щом е любов – със теб ще сме единни!
Стопявам разстояния с очи. 
(Затворя ли ги – твоите ме галят)
и стига ми това, че щом мълчим
сърцата и душите ни изгарят
от обич, споделеност, топлина...
Не казвай нито дума, всичко зная!
Най-хубавото чувство на света
ми подари... 
И аз ще го запазя!

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??