12.11.2010 г., 13:44 ч.

* * * 

  Поезия
1127 0 16

 

И погледът ми свети в твойте нощи.

А дните са безкрайни и студени,

и отчуждени като нежелани гости,

защото зимата е вътре в мене.

 

И от години носи мойто име.

Щурец съм във изстинала постеля.

Във топлите ти шепи улови ме.

Студено е, макар че е неделя.

© Емилия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??