29.12.2010 г., 19:51 ч.

* * * 

  Поезия
698 0 5

Желание за страст

те дърпа.
Съсипва ме

душевна буря.
На черно

или бяло?

Стъпвай!
(На пръсти -

да не ме събудиш.)

Изгаря те

мечта за огън.
Вода от сЪлзи

ме изгася.
Въздухът след мен

е дрога.
Въздухът след теб

го няма.

Сега изглеждаме

лабилни.
Ала частица

мъдрост носим -
ако пешките ни

бяха силни,
нямаше

да са по осем.

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??