30.01.2024 г., 20:18 ч.  

2 в 1 

  Поезия » Друга
75 0 0

***

Оня, де ще върши

и тоя, де е свършил

каквото както трябва

са различни хора

/двама души/.

 

Но... се срещнаха.

И заживяха

като един човек

... в един човек.

 

 

/цикъл "думи за 1 лв"/

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??