6.03.2010 г., 13:39 ч.

*** 

  Поезия
755 0 15

 

Ти ме отлагаше.

Казваше, че съм важна

и ме отлагаше.

Казваше, че ме обичаш

и ме отлагаше.

Учеше ме на търпение,

защото е важно.

Защо не отложи търпението,

щом е толкова важно

и толкова го обичаш.

 

 

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??