Mar 6, 2010, 1:39 PM

*** 

  Poetry
756 0 15

 

Ти ме отлагаше.

Казваше, че съм важна

и ме отлагаше.

Казваше, че ме обичаш

и ме отлагаше.

Учеше ме на търпение,

защото е важно.

Защо не отложи търпението,

щом е толкова важно

и толкова го обичаш.

 

 

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??