22.11.2009 г., 14:36 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
685 0 0

Мигът е само трèска,

а болката - отсрочка.

Като трезвеното днеска,

ти си домино без точка.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??