10.11.2013 г., 18:06 ч.

* * * 

  Поезия
411 0 2

не си играй...

мечтата да преобърнеш моя свят,

за да влезеш в него

няма общо с реалността да успееш...

това, че днес те чакам,

не означава, че утре няма да те забравя,

това, че сега те мисля,

не означава, че утре ще мисля

пак за теб...

това, че днес те провокирам

не означава, че утре ще има значение

каквото и да било...

не си играй...

не всичко е такова,

каквото искаш да бъде,

всичко може да бъде такова,

каквото се пребориш

да го направиш...


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??