12.12.2007 г., 22:05 ч.

**** 

  Поезия
656 0 6

 

Във сянката на времето живеем,

задъхвайки се в неговия бяг,

събираме по пътя си надежда

и търсиме по-сигурния бряг.

 

Откриваме праистини човешки,

отсети много, много преди нас,

обричаме на помен стари грешки

и предизвикваме съдбата всеки час.

 

Понякога се чувстваме предадени,

но винаги най-силно ни боли,

ако приятел, във когото вярваме,

ни предаде без свян и без сълзи...

© Боряна Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??