28.09.2004 г., 20:36 ч.

4 Y Life 

  Поезия
919 0 0
Осьзнавам никога няма да спечеля
Понякога искам само да изтлея
Вьтре в теб дали ще оцелея
Моят разум ме напуиска сега

кажи ми какво вьв мене да изпиля
сьлзата в теб аз да изтрия
мога да чакам докато изгния
ето защо гориш в мене!

Аз сьм този избралия теб
Аз сьм този - погубен портрет
Чувствам льжата пьлзяща вьв нас
нека не мислим за нея поне за един час

Осьзнавам миналото което се повтаря
Понякога просто не мога да го поправя
Вътре в теб всичко се променя
Душаат ми се впива в теб сега

Кажи ми че мен искаш да изпиеш
болката в мен да изтриеш
можеш ли с мен да се изгубиш
ето защо ще горя за теб!

© Христо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??