11.03.2012 г., 16:36 ч.

* * * 

  Поезия
623 0 1

От чертите крехки, чупливи

животът ми черпи виталност,

с теб, любов, само живея

в жалката сива бруталност.

От очите си със златен прашец

се обливам в нощта

и от ръцете си топли и копринени

изсмуквам съня.

В дланите ти без свян свивам

от пеперудите красота,

с теб тя е несравнима,

любов, по-прекрасна от
всяка мечта.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??