Mar 11, 2012, 4:36 PM

* * * 

  Poetry
547 0 1

От чертите крехки, чупливи

животът ми черпи виталност,

с теб, любов, само живея

в жалката сива бруталност.

От очите си със златен прашец

се обливам в нощта

и от ръцете си топли и копринени

изсмуквам съня.

В дланите ти без свян свивам

от пеперудите красота,

с теб тя е несравнима,

любов, по-прекрасна от
всяка мечта.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??